Рудплан - Вашиот партнер во рударскиот бизнис

Управување со квалитетот на воздухот PDF Печати Е-пошта

Тимот на Рудплан допринесува за успешен развој на проектите за системи за контрола на загадувањето на воздухот во индустриите за рударство и подготовка на минерални суровини. Рудплан може да обезбеди техничка помош за неговите клиенти за проектирање, дизајн, инженерство, набавка и управување со конструкцијата на системи за контрола на загадувањето на воздухот, почнувајќи од просторот за работа со материјалите до подготовката на минералите и крајот на работата со производот.

Услуги:

  • Дизајнирање системи, набавка и инсталација;
  • Систем за контрола на прашината (постројка за вреќи, електростатички преталожник, итн.);
  • Контрола и мониторинг на животната средина.